понеделник, 27 юли 2009 г.

От Каменар до Алфа Кентавър


Вдъхнових се от една годишнина свързана с космонавтиката и се размечтах. Вече летим. Свободно и евтино. Космосът е наш . Фирма ТрансТриумф обслужда не само линията ЖП-Гара – Кв. Виница, но и една дневна и една нощна линия до Алфа Кентавър. За нула време човекът може да достигне всяка точка от вселената. Милиарди планети, необитаеми, с отлични условия на живот ни чакат.

Да си направим една наша българска планета. Да сбъднем мечтата на всеки соц милиционер, да има глобус на България. Оле! Дайте да си подредим сега планетата. Колко да е голяма, колко вода и суша да има? Калко континента? София отделен континент ли ще е? С кои планети да си граничим в една слънчева система? Турция ще бъде ли в нашата система? Аз предлагам да имаме 3 луни – САЩ, Русия и Иран. Ще емигрираме за нула време до едната Луна, от другата ще черпим нефт, в третата ще заточаваме провинили се кадри.

Тука излиза обаче един проблем. Ако България е одтелна планета, ще има ли селяни? То ще има де, ама къде ще ги денем? Все пак човек който който пресича вселената за нула време би трябвало да се води за космополит, или? Тва е проблем. Каменарци и тея от Виница с какъв статут ще са? Космополит, космополит, ама хора които колят прасе на улицата пред кметството май ще ги оставим на Земята или ще ги пратим временно на третата ни Луна.

Ей такива неща си мисля, докато ям ена мазна пилешка трътка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар